Menu

Josep M. Cano

Josep CanoInicià els seus estudis musicals a Benidorm de la mà de José Teuler continuant als Conservatoris Superiors "Oscar Esplà" d'Alacant amb Francisco Florido i Jesús Mula i al Superior Municipal de Barcelona amb Juli Panyella on es gradua com a Professor Superior de Clarinet.

Ha col•laborat amb l'Orquestra Simfònica de les Balears, de l'Orquesta Ciudad de Málaga, Orquestra Ciutat d'Elx i l'Orquestra Simfònica Alcoiana i també ha sigut clarinet solista a l'Orquestra de Cambra de San Vicent, l'Orquestra LESSA, la Fine Arts Simphony de Londres, al Quartet Ebony i al Sindicat del Dixie Dixieland Band.

Rep clases de direcció amb els Mestres Francesc Cabrelles, Joan Espinosa i Norman Milanés.

Debutà com a director el 1991 amb la Societat Lira Orxetana d'Orxeta càrrec que desempenyà fins al 1994. Eixe mateix any va ser director invitat a l'Agrupació Musical de Teulada i director del Ensemble de Saxofons del Conservatori "Pérez Barceló" de Benidorm. Entre els anys 1995/97 dirigeix la Unió Musical de La Nucia. Ha estat també director musical de l'Agrupació Musical Mediterráneo de La Vila Joiosa des de la seua fundació en 1994 fins al gener de 2002. El 1997 participa com a director en la fundació de la Societat Musical l'Illa de Benidorm. Des de 2007 és director de Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa.

OTRAS OPCIONES

 

COLABORAN....

Agradecemos el esfuerzo que todos y cada uno de nuestros colaboradores realizan para poder mantener este proyecto. Concierto tras concierto, acto tras acto.